Ми у Facebook
06.08.2014, 11:15

На Рівненській АЕС підключили до мережі всі енергоблоки

Сьогодні, 6 серпня, о 8:21 після проведення капітального планово-попереджувального ремонту енергоблок №4 (ВВЕР-1000) увімкнули в мережу. Наразі триває навантаження енергоблока.
Енергоблок №4 перебував у ремонті з 1 червня. Під час ремонту, крім перевантаження ядерного палива, виконали капітальні ремонти реактора, турбогенератора, компенсатора тиску, капітальний та середні ремонти парогенераторів, капітальні та поточні ремонти головних циркуляційних насосів, а також низку надрегламентних робіт, спрямованих на підвищення безпеки.

Про це OGO.ua повідомили в Управлінні інформації та зв’язків з громадськістю Рівненської АЕС.

Станом на 10:30 6 серпня в роботі перебувають чотири енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1830 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Як сьогодні працює Рівненська АЕС

Планується зупинення енергоблоку №1 для проведення поточного ремонту.

За минулу добу енергоблоками Рівненської АЕС вироблено 34,4 млн кВт год. електроенергії, з початку місяця – 167,4 млн кВт год. електроенергії та з початку року – 8 млрд 555,7 млн кВт год. електроенергії.

На Рівненській АЕС працює лише один енергоблок

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.





На правах реклами