Ми у Facebook
07.08.2014, 08:47

У Рівному хочуть заборонити феєрверки під час проведення АТО

На розгляд виконкому Рівного, засідання якого планується на 12 серпня, внесли проект рішення "Про заборону використання піротехнічних засобів на території міста Рівного".
Користувачі соціальних мереж з обуренням обговорювали те, що, попри складну ситуацію в країні, у Рівному продовжують гриміти салюти. Активісти хотіли, щоб Рівненська міська рада, як Тернопільська, прийняла рекомендаційне рішення щодо обмеження розважальних закладів та використання піротехнічних засобів.

Відтак, на засідання Рівненського міськвиконкому внесли проект рішення "Про заборону використання піротехнічних засобів на території міста Рівного".

Чи зробить Рівне як Тернопіль: там заборонили феєрверки до завершення АТО

"Відповідно до Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" із змінами та доповненнями, у зв’язку із складною ситуацією у державі, враховуючи звернення громадських організацій та мешканців міста, виконавчий комітет Рівненської міської ради вирішив:

1. Заборонити використання піротехнічних засобів (салютів, феєрверків) на території міста до моменту завершення антитерористичної операції.

2. Управлінню торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування (І. Остапенко) провести роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарської діяльності, що здійснюють її в галузі ресторанного господарства, щодо неухильного виконання п.1 цього рішення.

Рівненські волонтери вимагають прибрати Майдан в центрі міста

3. Відповідальність за виконання рішення покласти на суб’єктів господарювання закладів ресторанного господарства.

4. Відділу інформаційно-аналітичного забезпечення (О. Лопачук) оприлюднити рішення у засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням рішення доручити начальнику МВ УМВС України в Рівненській області Р. Мельнику, а організацію виконання – заступнику міського голови С. Васильчуку", – йдеться у проекті рішення.





На правах реклами