Ми у Facebook
07.08.2014, 10:01

«Ранковa кавa»: «Набережний квартал» - що всередині? [Фото+Відео]

У програмах "Ранкова кава" із циклу "Набережний квартал єднає Україну" ми знайомимо рівнян із будівельною сенсацією нашого міста зсередини, адже недарма кажуть, що краще один раз побачити, аніж сто разів почути!
Житлово-будівельний кооператив "Набережний квартал" менш ніж за рік довів рівнянам, що якісне житло за доступними цінами – це реальність, яка постає просто на наших очах. Отож, у програмах "Ранкова кава" із циклу "Набережний квартал єднає Україну" ми знайомимо рівнян із будівельною сенсацією нашого міста зсередини, адже недарма кажуть, що краще один раз побачити, аніж сто разів почути!

Менше, ніж за рік на розі вулиць Чорновола і Степана Бандери у Рівному постали дві секції десятиповерхового житлового будинку, а нині активно споруджується третя. Коли ми завітали на будівельний майданчик "Набережного кварталу" під час зйомок першого випуску "Ранкової кави", тут кипіла робота над перекриттям четвертого поверху. А прийшовши на вже знайомий майданчик, щоби відзняти другий випуск програми, ми побачили, як будівельники перекривають вже п'ятий поверх третьої секції багатоповерхівки. Отож, продовжуємо відкривати таємниці будівельної сенсації Рівного зсередини!



«Ранкова кава»: «Набережний квартал» єднає Україну

Якщо минулого разу ми розповідали про переваги довершеного зовнішнього фасаду новобудови та побачили, як будівельники забезпечують стійкість та міцність будинку, то нині вирішили більше дізнатись про те, як облаштований він усередині. Тому, разом із представником "Набережного кварталу" Оксаною, вирушаємо до першого під'їзду будинку, який вже здано в експлуатацію.
...Але перед тим на кілька хвилин зазирнули на будівельний майданчик, де робота не зупиняється ні на хвилину. Як бджоли у вулику, швидко і злагоджено працюють будівельники. Одні виконують цегляну кладку третьої секції, інші ж – працюють над облаштуванням внутрішнього наповнення квартир і місць загального користування.
Далі заходимо в один перший під'їзд, де знаходяться квартири від першої до сімдесят третьої. До речі, всі під'їзди обладнані броньованими дверима з системою обмеження доступу, що дозволяє встановити індивідуальні домофони чи відеофони. Зручність і безпека для мешканців "Набережного кварталу" починаються справді зі входу до під'їзду, як театр із вішака. А перше, що кидається в очі всередині – те, що на висоті 1,60 м усі коридори вкладені керамічною плиткою, так само як підлога і сходи. Це гарантує довговічність зовнішнього вигляду під'їзду та значно спрощує експлуатацію, адже, на відміну від пофарбованих стін, керамічна плитка не потребує косметичного ремонту щороку. А сходові марші огороджуються гарними перилами із нержавіючої сталі, що також довговічні в експлуатації.



Переглянути відеозапис програми

Прямуємо коридором першого поверху – і датчик освітлення реагує на появу людей, вмикаючи світло саме тоді, коли ми проходимо повз. Використання сучасних енергозберігаючих матеріалів і технологій як у будівництві, так і в облаштуванні будинку – справді одна із беззаперечних переваг "Набережного кварталу", а в цей непростий для країни час питання енергозбереження залишається одним із провідних.

– Під'їзд здається в експлуатацію повністю укомплектованим освітлювальними приладами, з облаштованими щитовими вузлами, – розповідає мій гід по новобудові, представник "Набережного кварталу" Оксана. – Для забезпечення максимальної зручності мешканців у будинку встановлені ліфти фірми Otis, які відзначаються найвищою якістю та рівнем безпеки. Ліфт розрахований на вантажопідйомність 1000 кг. Крім того, зручний прохід до ліфта забезпечує те, що навіть із дитячою коляскою ви зможете з легкістю піднятися до вашої квартири.

Відеозапис програми

Повністю облаштовується і прибудинкова територія. Тут створюються зони для комфортного відпочинку, зокрема, встановлюються лавочки, облаштовуються клумби для доріжки для прогулянок. Також на території житлового комплексу розміщуються дитячі майданчики з сучасним устаткуванням. Крім того, прибудинкова територія повністю освітлюється. А до самого будинку облаштовуються транспортні під'їзди, запроектовані таким чином, аби, з одного боку, не заважати мешканцям, а з іншого – дати їм змогу легко під'їхати до свого під'їзду.



Продумано до дрібниць, комфортно і якісно – так будує і облаштовує свої новобудови "Набережний квартал" – у цьому наша знімальна група переконалась на власні очі. А на завершення зйомок другої програми "Ранкова кава" ми піднялись на своєрідний оглядовий майданчик, облаштований на рівні другого поверху вже зданої першої секції будинку. І знову ж таки не могли не замилуватись неперевершеним краєвидом міського парку, який бачитимуть зі своїх вікон щасливі власники квартир у будинку від "Набережного кварталу". Будинку, в якому хочеться жити, працювати, любити, радіти життю!



Переглянути відеозапис програми

А вже у наступному випуску "Ранкової кави" ми розповімо вам про ще одну яскраву зірку у блискучому сузір'ї "Набережного кварталу", яка зовсім нещодавно засяяла на небосхилі Рівного. Це – славнозвісний "Ріверсайд"! Але про це – вже у наступному випуску. Отож, до зустрічі на будівельному майданчику!





На правах реклами