Ми у Facebook
07.08.2014, 13:31

Парубій подав у відставку з посади секретаря РНБО

Секретар РНБО Андрій Парубій на власній сторінці у Фейсбуці підтвердив бажання піти у відставку з посади секретаря РНБО.
"Подав у відставку з посади секретаря РНБО України", - наголосив він, додавши, що "в час війни коментувати відставку вважаю неприйнятним".
"Продовжую займатися допомогою фронту. В першу чергу - добровольчим батальйонам.
Разом переможемо російського агресора.
Слава Україні", - резюмував політик, повідомляє УНН.

Порошенко скасував пільги відставним генералам та Ющенку, Литвину і Ко

Видання "Цензор.НЕТ" повідомило, з посиланням на власне джерело, що Президент України найближчим часом підпише заяву секретаря РНБО Андрія Парубія про відставку.

У подальшому речник Президента України П.Порошенка Святослав Цеголко у власному мікроблозі у Твіттері наголосив, що Президент "подякував секретарю РНБО за роботу", повідомляє УНН.

Що відбувається з бізнесом президента Петра Порошенка + ІНФОГРАФІКА

"На будь-якій посаді Парубій залишається в команді президента. Порошенко подякував секретарю РНБО за роботу", - йдеться у повідомленні.

При цьому С.Целоглко не уточнив, чи піде, чи вже пішов А.Парубій у відставку з посади секретаря РНБО.

Натомість на сайті РНБО підтвердили, що секретар РНБО Андрій Парубій подав у відставку.

Зокрема, Секретар РНБО зазначив: "Багато з вас, мабуть, пригадують день, коли я прийшов з Майдану в бафі «Самооборони Майдану» і провів першу нараду. Я тоді сказав, що ми саме той державний орган, що має найвищу відповідальність".

"Ми робили надважливі речі, які до того не були в практиці РНБО. І вони дозволили встояти у найважчі часи. Дякую Апарату РНБО за спільну роботу, емоції та зусилля", - сказав Андрій Парубій.

"Єдність – це наша головна ціль. Збереження єдності держави – мій найважливіший пріоритет. Я продовжую займатися фронтом і Центром підтримки добровольців. Я глибоко переконаний, що ми переможемо. Слава Україні", - наголосив Секретар РНБО.





На правах реклами