Ми у Facebook
08.08.2014, 14:09

На Рівненщині з бюджету на будівництво перерахували зайвих 105 тисяч гривень

Органи прокуратури Рівненщини продовжують виявляти правопорушення у діяльності чиновників колишньої влади під час процедур державних закупівель та розпоряджання бюджетними коштами.
Так, встановлено, що посадові особи Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації завищили в офіційних документах вартість та обсяги проведених упродовж 2011-2013 років робіт з будівництва та реконструкції об’єктів соціальної інфраструктури області, внаслідок чого з державного бюджету було зайво перераховано 105 тис. грн. Про це повідомив заступник прокурора області Андрій Боровик, інформує прес-служба прокуратури Рівненської області.

Вночі у центрі Рівного було чути вибухи

«Зокрема, факти завищення вартості будівельних робіт було виявлено на наступних об’єктах: центральна районна лікарня у смт. Рокитне, освітньо-культурний комплекс в с. Мульчиці Володимирецького району, спортивний зал школи у с. Людинь Дубровицького району, очисні споруди у смт. Млинів», - додав він.

Прокуратурою Рівненської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом службового підроблення (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України).

На Рівненщині покарали депутатів за корупцію

«Всього ж у 2014 році під час прокурорських перевірок у сфері бюджету на Рівненщині виявлено 5 кримінальних правопорушень, збитки у яких склали 4,4 млн грн, за порушення порядку організації державних закупівель до відповідальності притягнуто 27 посадових осіб, вжитими заходами реагування попереджено незаконне використання бюджетних коштів на суму понад 13,5 млн грн», – підсумував заступник прокурора області Андрій Боровик.

Питання розпорядження бюджетними коштами та їх використання знаходяться на постійному контролі органів прокуратури Рівненської області. Перевірки на цьому напрямі тривають.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ