Ми у Facebook
09.08.2014, 11:28

Відома рівнянка продає колекцію подушок, щоб допомогти пораненим бійцям

Наша землячка, телеведуча та художниця Анжеліка Рудницька вирішила розпродати колекцію своїх подушок із зображенням своїх картин для того, щоб допомогти армії.
Співачка, телеведуча і художниця Анжеліка Рудницька оголосила про продаж ексклюзивної колекції подушечок-думочок із зображенням своїх картин, щоб допомогти пораненим військовослужбовцям і біженцям.



Рівненський гурт «Ot Vinta» їде в зону АТО

Це яскрава і приємна підбірка декоративних шовкових подушок, наповнена барвами і прадавніми символами в авторській інтерпретації художниці. Раніше прикрашала виставки Рудницької в Україні та світі. А ще думочки Анжеліка дарувала друзям, тому їх часто можна зустріти в оселях відомих українців. Нині ж кожен може зробити собі приємність - прикрасити свій дім гарними подушечками і допомогти пораненим військовим.



- Я не можу воювати, - коментує художниця. - Тому зараз, як і усі свідомі митці, намагаюся допомагати дітям, евакуйованим із Донбасу, і героям-військовослужбовцям, котрі відстоюють цілісність України і гідність кожного з нас. Вражаюсь їхній терплячості, самовідданості й безкорисності. Дуже хочу, щоб подушечки радували своїх нових власників, а тепло наших сердець допомогло якомога швидше одужати нашим героям.



У Рівному безкоштовно розмістять родичів поранених військових

Перші гроші вже передані у Київський військовий госпіталь особисто в руки важкопораненим, які скромно відмовляються від допомоги і запитують: «Може, кому вони потрібні більше?».

Відкритий продаж колекції «Радісний дім» триває. Обрати подушку по душі можна на сайті майстрині.





На правах реклами