Ми у Facebook
10.08.2014, 20:26

Хочеш бути секс-гігантом? Дізнайся те, про що не знають інші...

Кожен чоловік має сексуально задовольняти свою жінку. Хтось кілька разів за ніч, хтось із натяжкою робить це лише один раз. Як же стати справжнім майстром інтимних справ?
Перш за все, треба мати гарну фізичну форму, не втомлюватися, обов'язково відпочивати перед сексом та правильно харчуватися.

За результатами досліджень, плавання – найкорисніше фізичне зайняття для чоловіків, яке зміцнює серцево-судинну систему. Запам’ятайте, що найголовнішим чинником у багаторазових статевих актах є здоров'я. Але не тільки від здоров’я усе залежить. Потрібно навчитися відокремлювати еякуляцію від оргазму. Будете вміти контролювати себе - будете здатні до багаторазових статевих актів.

Лікарі з Америки, що досліджували дану проблему, рекомендують кілька методик, які дозволять чоловіку стати невтомним коханцем.

Техніка СТИСКАННЯ

Перед оргазмом стисніть кінчик пеніса двома пальцями знизу і великим пальцем зверху. Коли ви відчуватимете, що оргазм вже близько - вийміть з жінки "свою стрілу” і стисніть її. Тримайте від 15 до 20 секунд - доти, поки позиви до еякуляції не ослабнуть. Пізніше ви спокійно зможете знову продовжити статевий акт. Еякуляції по 3-4 рази – норма за один статевий акт.

Техніка "СТОП-СТАРТ”

Лікар уролог Сіманз з Університету Дюка ще в далекому 1955 році описав методику лікування передчасної еякуляції. Полягає вона в тому, що чоловік повинен займатися сексом майже до самого сім'явиверження, а потім швидко зупинятися. Після численних тренувань, з'явиться можливість досягати оргазму без еякуляції - а це, в свою чергу, підвищить кількість статевих актів.

P.S. Ось такі дії та правила допоможуть чоловікові стати секс-гігантом у ліжку, досягаючи нових висот і збільшуючи кількість статевих актів за одну ніч. Не сприймайте це за "вульгарність” – дані методи науково доведені факти!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ