Ми у Facebook
11.08.2014, 13:12

Водію, який збив велосипедиста, не вдалося сховатися [+Фото]

Працівники Державтоінспекції Рівненщини затримали водія, який скоїв наїзд на велосипедиста на зник з місця ДТП. Декілька годин знадобилось працівникам ДАІ, щоб розшукати автомобіль та водія, який скоїв ДТП та зник з місця події.

10 серпня близько 5-ї години ранку в смт. Володимирець по вулиці Грушевського невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем здійснив наїзд на велосипедистку, після чого зник з місця пригоди.
Внаслідок зіткнення, 40-річна жителька смт. Володимирець отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ.

− Я їхала велосипедом на роботу. Позаду мене рухався автомобіль, який дуже гуркотів, також я помітила, що він рухався без світла, − розповіла потерпіла правоохоронцям.





Після ДТП у Рівному в лікарню потрапили три людини

Оглянувши велосипед, працівники міліції помітили на ньому залишки зеленої фарби, яка ймовірно належала автомобілю, що був причетний до ДТП.

Під час опитування населення один з місцевих таксистів повідомив, що бачив автомобіль «Москвич» зеленого кольору, який рухався з смт. Володимирець без увімкненого світла фар.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів близько 17 години даний транспортний засіб був помічений працівниками ДАІ в лісосмузі під накриттям хвойних гілок неподалік села Кідри, з механічними пошкодженнями характерними для даної ДТП.

У Рівненському районі пограбували автозаправку


Згодом за місцем проживання було виявлено і водія, який підозрюється у скоєнні даної пригоди. Ним виявився 24-річний житель Володимирецького району. Водія та автомобіль правоохоронці доставили у Володимирецький райвідділ міліції.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВСУ у Рівненській області.





На правах реклами