Ми у Facebook
11.08.2014, 17:44

На Рівненщині розпочалися цільові заходи під назвою «Документ»

З 11 серпня поточного року в області розпочато проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою “Документ”.

Управлінням Державтоінспекції в Рівненській області докладається максимум зусиль для гарантування рівних прав усіх учасників дорожнього руху, а також недопущення використання окремими водіями різноманітних документів (карток, перепусток, візиток керівників державних органів та органів виконавчої влади), які усупереч вимогам законодавства містять прохання щодо сприяння у безперешкодному пересуванні автомобільним транспортом на території області.


Водію, який збив велосипедиста, не вдалося сховатися


Метою вказаних заходів є роз’яснення учасникам дорожнього руху, що пред’явлення будь яких візитівок, перепусток та іншого роду документів не є підставою для уникнення відповідальності за Порушення правил дорожнього руху.


Після ДТП у Рівному в лікарню потрапили три людини


Варто зазначити, що на даний час не існує жодного офіційного документа, який дає право водієві уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, тому особи, які незаконно намагаються використовувати так звані “спецдокументи”, будуть і надалі притягуватися до адміністративної відповідальності за скоєні порушення ПДР.

Триватимуть профілактичні заходи до 14 вересня 2014року.





На правах реклами