Ми у Facebook
13.08.2014, 12:23

На Рівненщині водій іномарки збив вагітну жінку, яка їхала на велосипеді [+Фото]

Водій після ДТП зник з місця пригоди.
Але, на щастя, працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, який здійснив наїзд на вагітну велосипедистку і зник з місця пригоди

Як повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області, 12 серпня близько 8-ї години ранку до чергової частини УДАІ Рівненської області надійшло повідомлення, що в селі Іванівка невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись зі сторони міста Ковель у напрямку міста Сарни, здійснив наїзд на 31-річну велосипедистку, жительку Сарненського району, яка рухалась в зустрічному напрямку по краю проїзної частини.

Двоє неповнолітніх на мотоциклі збили пішохода і втекли з місця пригоди

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди вагітну жінку з численними травмами каретою швидкої медичної допомоги доставили до реанімаційного відділення Сарненської ЦРЛ.



На місце події відразу виїхали працівники Державтоінспекції. За уламками пошкодженого автомобіля, які залишились на місці дорожньо-транспортної пригоди, працівники ДАІ визначили, що ймовірним винуватцем ДТП є водій автомобіля марки Citroen Berlingo білого кольору.

На пошуки даного транспортного засобу відразу було орієнтовано всі наряди працівників ДПС, які в той час несли службу, крім того, були створені додаткові пошукові групи з числа працівників апарату Державтоінспекції та роти ДПС ДАІ Рівненської області.



- У ході проведення оперативно-розшукових заходів близько 9-ї години ранку на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу міста Костопіль ми помітили автомобіль Citroen Berlingo з характерними для ДТП пошкодженнями, який рухався в напрямку міста Рівне. Даний транспортний засіб ми зупинили, − повідомив інспектор з розшуку роти ДПС ДАІ Сергій Гончарук. - Під час перевірки документів та поверхневого огляду транспортного засобу ми помітили, що на легковику відсутні деякі елементи автомобіля, які були знайдені на місці ДТП та пошкоджені вітрове та бокове скло, − додає інспектор.

Після ДТП у Рівному в лікарню потрапили три людини

За кермом автомобіля перебував 42-річний житель Володимирецького району. Крім того, у правоохоронців виникла підозра, що у водія присутні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіка було доставлено до медичного закладу на освідчення. За попередніми даними медичних працівників, водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння, адже прилад «Драгер» зафіксував 0,66 проміле, однак остаточний висновок можна буде зробити після результатів аналізу крові.



Наразі з водієм спілкуються слідчі міліції. Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведеться слідство.





На правах реклами