Ми у Facebook
13.08.2014, 15:34

Рівненська область: Чоловік під час сварки вдарив співмешканку ножем у живіт

Під час обстеження при першій медичній допомозі у 36-річної Валентини, мешканки села Жаврів Гощанського району, медики виявили різану рану черевної порожнини та повідомили до міліції. Аби з’ясувати подробиці, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Міліціонери встановили, що співмешканець потерпілої 28-річний Андрій прийшов додому ввечері напідпитку. Разом з Валентиною сіли за вечерю, під час якої почали розпивати спиртне, повідомили у Гощанському РВ УМВС в Рівненській області.

На Рівненщині водій іномарки збив вагітну жінку, яка їхала на велосипеді [+Фото]

Близько п’ятої ранку між подружжям на побутовому ґрунті виник словесний конфлікт. Андрій схопив кухонний ніж та один раз вдарив ним свою дружину в живіт. Проте чоловік одразу схаменувся, зрозумів, що накоїв та одразу викликав швидку медичну допомогу. Медики госпіталізували Валентину в хірургічне відділення Центральної районної лікарні.



Після ДТП у Рівному в лікарню потрапили три людини

— Відомості по даному факту внесено до Єдиного обліку досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — зазначив виконуючий обов’язки начальника Гощанського районного відділу міліції Анатолій Цідилко. — Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання йому міри запобіжного заходу. Чоловіку загрожує покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Андрій шкодує про скоєний вчинок та щиро розкаюється, проте на Феміду це навряд чи вплине.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ