Ми у Facebook
13.08.2014, 19:01

Рівненщина: шахрайка ошукала 78-річну бабусю

Днями у місті Дубно Рівненської області на вулиці Грушевського невідома жінка, представившись працівницею соціальної служби, заволоділа коштами пенсіонерки в сумі 4 500 гривень.
Шахрайка зайшла до квартири 78-річної Тетяни та запропонувала обміняти гривні на євро. Свою пропозицію мотивувала нестабільністю економіки країни та ще й запевнила, що легше буде обміняти гроші в банку, якщо скаже, що від «соцпрацівника». Пенсіонерка погодилася. Жінка нібито поклала валюту до конверту та попросила Тетяну Володимирівну для певності принести паспорт. Зловмисниця ввічливо попрощалася з господаркою оселі і вийшла з квартири. Через декілька годин жінка зрозуміла, що її ошукали. На місці грошей були вирізки з газети.

Від інтернет-шахраїв постраждала дубенчанка

— У скоєнні даного кримінального правопорушення міліціонери підозрюють особу слов’янської зовнішності, віком 35-40 років, — зазначив заступник начальника Дубенського МВ УМВС Василь Воронко. — Жінка середнього зросту, волосся світлого кольору, розмовляє українською мовою, яка має з собою посвідчення соціального працівника на ім’я Руденко Любові. На момент скоєння злочину була одягнена в сарафан сірого кольору, та мала прозорі окуляри для зору.

На Рівненщині з бюджету на будівництво перерахували зайвих 105 тисяч гривень

У разі встановлення будь-якої інформації відносно зазначеної особи, прохання повідомити за телефонами: чергова частина (0365) 63-27-02, факс 4-12-99, моб. 066-852-98-61.

На бурштинових копальнях Рівненщини затримали злочинця з Харкова

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян, особливо осіб похилого віку та роз’яснюють, що причинами «візиту» шахраїв можуть бути, наприклад, заміна грошових купюр на купюри нового зразка, перевірка показників лічильників електроенергії, води, газу. При цьому злочинець має змогу добре роздивитися помешкання і по можливості прихопити щось з собою або просто видурити гроші. Міліціонери застерігають: аби запобігти таким неприємним ситуаціям, ні в якому разі не довіряйте незнайомцям, тим більше, якщо Вам пропонують провести сумнівні операції з грошовими коштами. Не розмовляйте та не запрошуйте до помешкання осіб, що пропонують Вам поворожити, зняти порчу, попросіть надати будь-які документи, навіть у тих людей, які представляються соціальними або медичними працівниками. Якщо Ви розумієте, що Вас намагаються ошукати – негайно телефонуйте на гарячу лінію «102» та обов’язково запам’ятайте зовнішність зловмисника. Про це повідомила Олеся Шевченко з Дубенського МВ УМВСУ в Рівненській області.





На правах реклами