Ми у Facebook
21.08.2015, 16:10

Стань телеведучим у Рівному, пройди навчання у Школі універсального журналіста! [Фото+Відео]

Цікавить робота журналіста, телеведучого? Любите нові враження, прагнете бути в центрі подій? Дізнайтесь про умови навчання у Школі універсального журналіста! Набір триває, і ви встигаєте записатись до ШУЖ! А, пройшовши навчання, не виключено, стати телеведучим або журналістом провідних ЗМІ Рівного!
Школа універсального журналіста - це спільний проект Видавничого дому "ОГО" і телеканалу "Рівне 1". Заняття в ШУЖ тривають упродовж десяти вечорів, у робочі дні.

За цей час учасники дізнаються про основи роботи журналіста і отримають корисні навички, які зможуть відразу застосовувати на практиці. Де шукати новини, як брати інтерв'ю і готувати інформаційні повідомлення - про все це розповідатимуть на ШУЖ. Для учасників проведуть телевізійні проби у студії Першого місцевого. Випускники зможуть взяти участь у кастингах телеведучих "Рівне 1", а хтось, можливо, і відразу пройти стажування в рівненських ЗМІ й отримати цікаву роботу!

Починаючи з 2006 року, Школа універсального журналіста підготувала десятки журналістів, редакторів, телеведучих, викладачів журналістики, які нині реально успішно працюють у засобах масової інформації Рівненщини та за її межами!

Контакти для запису: (050) 339 39 85, 098 500 47 60, vg2001@ukr.net

"Школа універсального журналіста": враження випускників



Навчання в ШУЖ буде корисним і старшокласникам, які планують вступати на факультет журналістики, і студентам, які ще під час навчання прагнуть здобути корисний досвід і контакти на майбутнє, і молодим людям, які шукають роботу після закінчення вишу, і дорослим рівнянам, які працюють з інформацією і відчувають потребу опанувати базові журналістські навички. Наприклад - для роботи у прес-службах, піар-відділах комерційних структур, політичних сил, громадських організацій. Або - для просування власної справи, власних проектів у інформаційному просторі!



Мінімум теорії - максимум практики! Саме під таким гаслом проходить навчання у Школі універсального журналіста. Недарма випускники ШУЖ нині працюють практично в кожній редакції Рівного!



Щоб записатись на навчання або отримати детальнішу інформацію - пишіть на vg2001@ukr.net або телефонуйте (050) 339 39 85, 098 500 47 60.





На правах реклами