Ми у Facebook
17.08.2014, 08:00

Гороскоп на 17 серпня: прості життєві радощі

В цілому спокійний день, хоча можливі певні фінансові труднощі й перешкоди. Нові справи починати не варто – нічого путнього з цього не вийде. Добре відпочивати, займатися спортом і побутом, обмінюватися корисними порадами.
Астрологічний прогноз: 17 серпня 2014, неділя.

22 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (третя чверть, спадає).

Будь-які справи, які вимагають розумових та фізичних зусиль та швидкого результату, сплануйте на ранок.

Бо вдень щось піде не так, час ніби пригальмує, і вихідний декому здаватиметься невдалим, повільним і нудним.

Цей день підходить для простих, практичних, земних справ.

Непогано піде спілкування й обмін думками з цього приводу. І не тільки в соцмережах, а й під час відпочинку з друзями, посиденьок у кафе та вдома, романтичних побачень, прогулянок з дітьми.

Хоч і неділя, непогано б щось прибрати, навести елементарний порядок, а то й справжню красу в оселі, вирішити кілька дрібних побутових питань.

Непогано буде «почистити» шухляди, впорядкувати документи. А то й щось із зібраного урожаю засушити, заморозити, законсервувати на зиму.

Будьте готові до того, що бажання щось організувати чи купити може наштовхнутися на певні труднощі. Часом банально не вистачатиме грошей, або виникатимуть проблеми з картками чи банкоматами.

Не варто дратуватися через якісь затримки і перешкоди. Майте терпіння і не беріть в голову ці дрібниці. Будьте простіші й займіться тим, що у вас виходить найлегше.

Гороскоп на тиждень 11 -17 серпня

Нові справи сьогодні починати не варто – нічого конкретного з цього не вийде.

Будьте уважні – є ймовірність щось зіпсувати або загубити. Не вплутуйтесь в сумнівні авантюри. Та й взагалі частіше прислухайтесь до своїх думок і чужих слів, придивляйтеся до незвичних ситуацій. Завдяки цьому ми по-новому оцінимо себе та людей і легше долатимемо нові вершини.

Добре спланувати на сьогодні оздоровчі та косметичні процедури, спільний відпочинок на природі, заняття спортом, прогулянки з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на август 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами