Ми у Facebook
18.08.2014, 13:27

Рівненщина: вихованці Дубенської виховної колонії відвідали Дубенський замок князів Острозьких

За активну участь в організації та проведенні XXIII фестивалю самодіяльної художньої творчості засуджених «Червона Калина» та у відповідності до статті 144 Кримінально-виконавчого кодексу України для 6 вихованців колонії було організовано екскурсію до Дубна.
Супроводжували вихованців Дубенської колонії до Державного історико-культурного заповідника міста Дубно працівники установи.

«Цей захід має на меті впровадження в дію заходу заохочення, передбаченого чинним законодавством, - надання права відвідування культурно-видовищних заходів за межами виховної колонії у супроводі працівників установи», - розповідає начальник Дубенської ВК Валентин Марач.

В ході екскурсії, засуджені відвідали Дубенський замок князів Острозьких, де екскурсовод провів для вихованців цікавий історичний екскурс у минуле.



Екскурсія залишила в пам’яті хлопців незабутні враження про Дубенський замок. Тому всі вони висловили вдячність адміністрації за виявлену їм довіру.



Адміністрація установи переконана, що такі заходи сприятимуть процесу соціалізації вихованців, які невдовзі вийдуть на волю і розпочнуть життя в новому ритмі.

Управління Державної пенітенціарної служби в Рівненській області





На правах реклами