Ми у Facebook
19.08.2014, 17:45

До вересня у Рівному запустять 10 нових тролейбусів

Незабаром до Рівного прибудуть 10 тролейбусів, хоча вони не нові, але у дуже хорошому стані. Таке придбання обійшлося місту в 1 млн грн.
Мер Рівного Володимир Хомко продовжує працювати над тим, щоб звільнити місто від маршрутних таксі, і продовжує поповнювати тролейбусне депо новими тролебусами.

Вже у вересні на рівненські дороги планується вивести 10 польських тролейбусів. Уже пройшов тендр, який виграла польська фірма. Щойно документи по тендеру будуть дооформлені, тролейбси виїдуть на дороги міста.

Рівне: Чи підвищать ціни на проїзд на збиткових маршрутах?

У вирішенні питання з виділенням коштів дропоміг Голова РОДА Сергій Рибачок, адже казначейство ніяк не хотіло перераховувати гроші на придбання транспортних засобів. Окрім того виділено 300 тисяч гривень на вмонтовування спеціальної стрілки в електролінію біля Будинку офіцерів, аби тролейбуси першого маршруту не повертали до РЗВА, а їхали прямо на Ювілейне.


Як рівнянам боротися з автохамством?


Також міський голова планує закупити у Львові новий дуобус - тролейбус, який може проїхати 20 км без електричного живлення (на акамуляторах). Першим містом, яке отримає дуобус, буде Львів. Якщо цей транспортний засіб покаже себе добре, то другий дуобус буде придбаний для Рівного.

За допомогою таких тролейбусів Рівне може повністтю позбутися маршрутних таксі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ