Ми у Facebook
19.08.2014, 17:01

У Рівному буде ще один храм

Його планують збудувати на вулиці Київській, за заправкою "Газовик".
10 серпня архієпископ Рівненський і Острозький УПЦ КП Іларіон, на запрошення прот. Димитрія Гадінки освятив хрест, наріжний камінь та заклав капсулу на місці будівництва храму на честь святої праведної діви Юліанії, княжни Ольшанської у Рівному.

14 серпня починається Успенський піст - Спасівка

Після освячення у своєму повчальному слові владика Іларіон розкрив значення храму для православного християнина та закликав вірних до молитви за мир та єдність. Також архіпастир нагородив активних парафіян Архієрейськими благословенними грамотами та закликав присутніх долучитись до богоугодної справи побудови храму, повідомляє прес-служба Рівненської єпархії.

На Рівненщині триває 40-денний марафон спільної молитви за мир

Юліанія Ольшанська (Дубровицька) - православна свята (канонізована за Петра Могили), українська 16-ти річна діва, княжого роду, дочка князя Юрія Гольшанського. Спочиває в Ближніх Печерах Києво-Печерського монастиря. До слова, зображення святої Юліанії прикрашає стіну Свято-Воскресенського собору в Рівному (якщо прямувати Соборною від майдану Незалежності до Тетральної площі, то його можна помітити дивлячись ліворуч, ближче до центрального входу до храму).






На правах реклами