Ми у Facebook
19.08.2014, 13:32

Підакцизні товари сумнівного походження вилучені на Рівненщині

Понад 4,2 тис. пляшок алкогольних напоїв, 680 л. спиртовмісних рідин та 250 пачок тютюнових виробів вилучили співробітники податкової міліції в ході проведення обшуків за кримінальним провадженням.
До оперативного управління ГУ Міндоходів у Рівненській області надійшла інформація про те, що на території Дубенського і Млинівського районів області здійснюється незаконне виготовлення алкогольних напоїв, які в подальшому реалізуються через мережу торгівельних закладів в кількох населених пунктах області. В ході перевірки первинна інформація отримала своє підтвердження, тож за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України. А далі співробітники податкової міліції, отримавши відповідні дозволи суду, у відповідності до норм Кримінального процесуального кодексу України провели обшуки. За їх результатами призначено ряд криміналістичних експертиз, після завершення яких винній особі буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Законодавство України передбачає кримінальну відповідальність за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.
В гонитві за наживою ділки тіньового ринку алкоголю використовують найдешевший недоброякісний спирт, тож споживання таких «напоїв» цілком реально може призвести до тяжких наслідків.

Якщо вам стало відомо про факти продажу фальсифікованих алкогольних напоїв, телефонуйте до чергової частини оперативного управління Міндоходів 0362-692-588.

Від активної громадянської позиції кожного залежить, як швидко полиці магазинів та закладів громадського харчування області будуть очищені від контрафактної горілки.

ГУ Міндоходів у Рівненській області





На правах реклами