Ми у Facebook
19.08.2014, 14:07

На Рівненщині продовжують боротися із незаконним видобутком бурштину

Працівники Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області в липні 2014 року знищили 16 мотопомп заводського та кустарного виробництва та обладнання до них, чим збагатили державний бюджет.
З початку року до Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області надійшло 161 повідомлення жителів району про те, що в урочищах видобувають бурштин-сирець. За 38 фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження, в ході розслідування яких міліціонери вилучили 16 мотопомп та інше обладнання, призначене для незаконного видобування бурштину, яке було знаряддям кримінальних правопорушень.



На Дубровиччині засудили чоловіків, які незаконно видобували бурштин

На початку липня 2014 року правоохоронці виконуючи рішення суду в частині знищення речових доказів, у вигляді мотопомп заводського та кустарного виробництва та обладнання до них, які працівники міліції вилучили під час виїздів на місце події, знищили 16 засобів вчинення кримінальних правопорушень.



На бурштинових копальнях Рівненщини затримали злочинця з Харкова

«Знищували мотопомпи та приладдя до них на території сміттєзвалища міста Дубровиця в присутності комісії по знищенню речових доказів з числа співробітників Дубровицького райвідділу, - зазначив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області майор міліції Сергій Родзін.- Металобрухт зданий, кошти отримані з нього будуть направлені до державного бюджету.»





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ