Ми у Facebook
19.08.2014, 15:58

Рівне: за срібні нагороди на Чемпіонаті Європи – земельна ділянка [Фото+Відео]

Рівнянка Ольга Земляк, срібна призерка Чемпіонату Європи з легкої атлетики, який проходив із 12 по 17 серпня у Цюріху, Швейцарія, задоволена своїм результатом, адже для неї він став найкращим в особистому заліку.
У вівторок, 19 серпня, Ольгу Земляк особисто привітав мер Рівного Володимир Хомко. Разом з величезним букетом квітів рівненська спортсменка також отримала земельну ділянку.
Після приємних слів вдячності від очільника міста, атлетка розповіла про враження та емоції від змагань.

- Безперечно, я задоволена своїм результатом. Мені було важко виступати, останній забіг був 4-й за рахунком, я не пам’ятаю навіть ті метри дистанції, які залишалися до фінішу. Але два срібла, які я здобула на цьому Чемпіонаті Європи, для мене дуже важливі. Зазначу, що медаль подібного ґатунку стала для мене першою в кар’єрі в особистому заліку, - розповіла Ольга Земляк.



Спортсменка зазначила, що тренується вона у Києві, адже там умови набагато кращі, ніж у Рівному. Ольга наголосила, що вірить у те, що в нашому місті нарешті зроблять стадіон, а мер Рівного Володимир Хомко пообіцяв щось вирішити у цьому питанні, як тільки Держказначейство розблокує гроші, які можуть піти на ремонт стадіону.






На правах реклами