Ми у Facebook
20.08.2014, 10:25

Рівненські податківці зібрали 50 тис. грн для родин героїв

Податківці Рівненщини зібрали понад 50 тис. грн. для родин, в яких члени сім’Ї знаходяться в зоні АТО

Те, що сьогодні відбувається на сході України – наша спільна біда. Ні у кого вже не виникає сумнівів в тому, що в Україні триває неоголошена війна. Тому головним обов’язком кожного з нас є допомога нашим військовим - захисникам України. Тільки разом, об’єднавши спільні зусилля, ми зможемо подолати важкі випробування, які випали на долю нашої країни.

Військовий податок: хто і скільки платитиме на армію (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Податківці Рівненщини підтримуємо усіх, хто сьогодні виборює достойне майбутнє для наших дітей та усього українського народу.

Працівниками територіальних органів податкової служби області вже організовано та зібрано благодійної допомоги на суму понад 50 тис. грн., які спрямовані на підтримку родин, в яких члени сім’Ї знаходяться в зоні АТО. Придбано бронежилети, каски, продукти харчування для відправки вантажу нашим бійцям.

Рівненщина перевиконала завдання з наповнення бюджету

Також, організовано здачу крові для потреб військових госпіталів, і ця робота не припинятиметься доти, доки цього потребуватиме.
Хочемо подякувати кожному небайдужому працівнику за надану допомогу та, окремо, низько вклонитися тим, хто сьогодні тимчасово не з нами, а на передовій!






На правах реклами