Ми у Facebook
20.08.2014, 10:47

Рівнянин Віталій Скринський одружився на телеведучій СТБ

Ведуча «Вікна-Новин» Віта Євтушина вийшла заміж за Віталія Скринського, редактора-аналітика Нового каналу. До того, як зіграти «телевізійне» весілля, Віта та Віталій зустрічалися три роки.
«Ми вважаємо неправильним влаштовувати гучне і пишне святкування, коли країна переживає нелегкий час, – каже Віта Євтушина. – Зіграли камерне весілля в колі рідних і близьких в минулу суботу. Коли вийшли з Загсу, прогримів грім і пішов теплий літній дощ, потім у небі з’явилася веселка. Ми віримо з чоловіком, що це хороший знак. Весілля зіграли в ресторані з красивою панорамою на місто. Спеціально такий шукали. Нам було важливо, щоб було багато простору, світла і відкривався запаморочливий вид з вікна. Сукню я вибрала у стилі Одрі Хепберн, тому що мені по душі вишукана простота. Мої колеги в театрі часом кажуть, що я навіть чимось схожа на Одрі…»

Рівненська студентка об’їхала навколо світу

Молода пара про дітей поки не думає. Віталій та Віта налагоджують сімейний побут , а також планують вирушити у подорож по осінньому Поліссю.

Нагадаємо, рівненський журналіст Віталій Скринський свого часу вів колонку у газеті "ОГО", працював ведучим авторської програми "Прес-погляд з Віталієм Скринським" на телеканалі Рівне 1. Також викладав англійську мову в Рівненському державному гуманітарному університеті.

За матеріалами www.stb.ua





На правах реклами