Ми у Facebook
20.08.2014, 14:45

У ДТП на Рівненщині постраждало 6 людей

На Рівненщині масштабна ДТП, у якій постраждали водії автівок, гужового транспорту та пішоходи. Травмовано 6 осіб.
На автодорозі Городище-­Рівне-­Старокостянтинів в селі Малушка Березнівського району 31-річний водій «ВАЗівки» виконуючи маневр обгону гужового возу, під керуванням 37-­річного чоловіка, за попередніми даними, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з «Фольксваген LT» під керуванням 43­-річного рівнянина та з «Фольксваген Пасат», які рухалися в зустрічному напрямку. Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України у Рівненській області.

За місяць працівники ДАІ відправили на штрафмайданчик майже 100 мопедів

В наслідок зіткнення автомобіль «Фольксваген LT» виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив наїзд на вищевказаний гужовий віз, що рухався в зустрічному напрямку, який в свою чергу після удару травмував двох пішоходів, які знаходилися на узбіччі.

В наслідок ДТП водій
«ВАЗівки» отримав політравму та був госпіталізований в реанімаційне відділення Сарненської ЦРЛ. У водія «Фольксваген LТ» діагностували перелом двох ребер з ліва, після надання медичної допомоги відпустили додому.

На Рівненщині в автокатастрофі загинув 72-річний чоловік

Візник гужового возу разом із своїм 34-річним пасажиром госпіталізовані в травматологічні відділення Березнівської та Сарненської ЦРЛ. Така ж доля спіткала і 24-річного та 35-річного пішоходів, які з різними травмами опинилися у травматологічному відділені Сарненської лікарні.





На правах реклами