Ми у Facebook
21.08.2014, 15:01

Замість незаконного будівництва на Пагорбі Слави з'явиться дитяче містечко

Про це повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко. Проект дитячого містечка на Пагорбі Сдави повністю профінансував один із банків. Ціна питання - 60 тисяч гривень.
Після завершення справи із незаконним будівництвом на Пагорбі Слави, прийняли рішення, що це місце потрібно облагородити. А як краще це зробити - створити дитяче містечко, де б чули дитячий сміх та могли поспілкуватися їх батьки.

- Це буде великий дитячий майданчик. Думаю, що до Дня міста його встановимо. Уже зараз розвантажили половину цього майданчика, він зроблений зі спеціальної фанери, дуже дорогий майданчик. Це буде таким регіональним майданчиком для всього того мікрорайону, щоб діти з мамами могли там відпочивати, - повідомив rtb.rv.ua міський голова Володимир Хомко.

[urlhttp://ogo.ua/articles/view/2014-08-19/54147.html]Діти Рівненщини вчитимуться 6 днів на тиждень?[/url]

Місце, де збудувати дитячий майданчик, обирали спільно з батьками. Старі дерева спиляють і дітки будут гратися не просто на простирадлах, а у спеціально відведеному для цього місці.

Усі елементи дитячого містечка для Пагорбу Слави привозять з Луцька, наразі частина з них на складі Тресту зеленого господарства. Найближчими днями довезуть решту і комунальники візьмуться до встановлення.





На правах реклами