Ми у Facebook
21.08.2014, 15:29

Віруючі з Рівненщини годують солдатів і відбудовують зруйновані міста на сході

35 тонн продуктів відправили військовим у місто Щастя в Луганській області прихожани Карпилівської церкви Християн віри Євангельської Рокитнівського району. І ще 40 кубів лісоматеріалів повезли цими днями у Слов’янськ, що на Донеччині.
«На відновленні житла малозабезпеченим мешканцям Слов’янська працювало 60 будівельників, прихожан нашої церкви. Зараз частина з них повернулася додому, інші - продовжують працювати на Сході.

Ми щотижня відправляємо тонни продуктів. Раніше передавали їх мирним жителям. Тепер, в першу чергу, допомагаємо військовим. А тому усі вантажі формуємо і відправляємо саме для солдат.

Зараз знову формуємо машину, яка повезе продукти військовим на Схід, у тому числі й хлопцям з Рокитнівщини, які служать у зоні проведення АТО.

Окрім цього, мешканці нашого села Карпилівка розмістили у себе три багатодітні родини переселенців із Донецької області. Деякий час у мене вдома проживала вдова замордованого терористами пресвітера із Слов’янська, та їх восьмеро дітей.

Ми і далі допомагатимемо українській армії та жителям Сходу», -

розповів пресвітер Карпилівської церкви Християн віри Євангельської Володимир Бричка, який нещодавно повернувся із зони АТО.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

До Рівного прибувають переселенці з Луганська й Донецька






На правах реклами