Ми у Facebook
22.08.2014, 09:00

У Рівному рятувальники звільнили дитячий садочок від бджолиного рою [Фото+Відео]

До проведення спецоперації фахівці Держслужби з НС залучили кваліфікованого спеціаліста-бджоляра та спеціальну пожежну техніку. Адже йшлося про безпеку дітей.
21 серпня до Служби порятунку за номером 101 звернулася адміністрація дитячого садочка №46 міста Рівне. Педагоги розповіли, що у них на території виховного закладу, поблизу дитячого майданчику, на гілці дерева оселився бджолиний рій. Прогулянка малечі у цьому місці була небезпечною.



Фахівці Держслужби з НС на незвичне звернення освітян відреагували миттєво. Адже йшлося про безпеку дітей.



До проведення спецоперації рятувальники залучили кваліфікованого спеціаліста-бджоляра та спеціальну пожежну техніку. Бджоляр одягнув спеціальний костюм та озброївшись необхідним спорядженням за допомогою пожежного підіймача дістався до місця оселення бджолиного рою. Чоловік обережно зняв бджолину сім’ю та помістив її у спеціально приготовлений контейнер.



Рятувальники, переконавшись, що під час прогулянки дітлахам вже нічого не загрожуватиме, сповістили про це керівника виховного закладу.



Завідувач, у свою чергу, від імені колективу вихователів дитячого садочка щиро подякувала за оперативну та кваліфіковано надану допомогу.





На правах реклами