Ми у Facebook
23.08.2014, 10:24

Гран-прі Третього Кубка Рівного з фотомистецтва їде до Києва

21 серпня в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбулася презентація виставки, де оголошували та нагороджували переможців Третього Кубка Рівного з фотомистецтва.
Організатори наголошували, що події останніх місяців в Україні сколихнули громадськість усього світу. Зовнішня агресія, внутрішні чвари політиків, воєнні дії та непорозуміння на півдні та сході країни… Що буде далі? Ми не хочемо війни, ми прагнемо Миру, ми хочемо достатку та достойного рівня життя. Ми за єдину Україну! Митці нашого краю, держави, усього світу засобами фотомистецтва докладають до цього всі свої зусилля. Фотографія — це документ епохи, миттєвість, яка фіксує та відображає реальність. Саме така особливість відрізняє її від інших видів візуальних мистецтв ось уже 175 років.












У Третьому Кубку Рівного з фотомистецтва взяли участь 65 фотографів з усієї нашої країни, які презентували більше 600 своїх робіт. Журі визначали найкращих у 7 номінаціях.



- Визначити переможців було дуже важко. Фотографії об’єднують, а наразі, в такий складний час, це нам потрібно як ніколи. Приємно, що автори робіт були дуже активними та надсилали нам декілька своїх робіт», - наголосив організатор фотоконкурсу Олександр Харват.



Найбільше нагород здобув одесит Олександр Селєзньов. Він переміг у номінаціях «Ахітектура», «Діти», «Події, люди», а також отримав золоту нагороду від фотоклубу «Простір фото», адже прислав на конкурс 15 власних робіт.



Гран-прі конкурсу здобув Андрій Котлярчук з Києва за фото «Юнак та голуб». На світлині зображений поранений майданівець, на плечі якого сидить декоративний голуб.



Золота медаль Третього Кубка Рівного з фотомистецтва дісталася Олегу Куцькому з Одеси за роботу «Дитя з трущоб».

«Срібло» та диплом НСФХУ отримав Орест Лижечка з Чорткова за фото «Шлюб у геріатричному відділенні-2».

«Бронза» у Анни Манчук з Києва за роботу «Остання надія».





На правах реклами