Ми у Facebook
18.01.2015, 20:20

Як створити патріотичну аватарку для соцмереж [+Фото]

Один із нових трендів 2014 року, що минув, - патріотичні аватарки для соцмереж. Спробуйте і ви, якщо досі цього не зробили - вже в році новому!
В Україні цьогоріч з'явився сервіс, за допомогою якого можна зробити оригінальну аватарку із патріотичним настроєм на будь-який смак. Автором ідеї стала дизайнер із Києва Анна Костенко.

WEUA.info стане першою українською соціальною мережею [Для обговорення] [+Відео]

- Ідея з'явилася, коли я побачила, як багато людей в соцмережах хочуть підтримати Україну і ставлять різні тематичні аватарки, - розповіла fakty.ictv.ua Анна. - У результаті навіть стало важко зрозуміти, де хто. Протягом безсонного тижня я розробила дизайн. Найбільше часу пішло на малювання окулярів, вусиків, футболок та іншого. Уже в процесі роботи люди надсилали, що б їм ще хотілося бачити, і я вечорами домальовую шоломи, каски, намиста.

Made in Ukraine: Як прожити 365 днів, купуючи лише українське

Мальованих героїв можна одягнути у вишиванку або футболку, помістити їх на фон українського прапора або ж прапора якоїсь іншої країни, але з невеликим жовто-блакитним серцем.

Вступ-2015: як за 2 дні ви можете підготуватись до вступу на журналістику [Фото+Відео]

Рок-версія гімну України порвала інтернет [+Відео]

Спробуйте і ви створити свою аватарку. Для цього зайдіть на сервіс eduni.com.ua та обирайте деталі, які вам до вподоби, створюючи унікальну патріотичну аватарку.

Школа журналістики відбудеться на Рівненщині вже наступних вихідних [ПОДАТИ ЗАЯВКУ] [+Відео]



А ось які аватарки вже створили користувачі соцмереж:












На правах реклами