Ми у Facebook
24.08.2014, 17:25

Рівне: для військових, поранених в АТО, відіграли благодійний концерт [+Фото]

У Рівненському гарнізонному військовому госпіталі відбувся благодійний музичний концерт на підтримку українських військових, поранених під час антитерористичної операції.
Організатори розважального заходу, серед яких начальник госпіталю полковник медичної служби Олексій Кльонов, асоціація «Міжнародний форум іспанського дизайну», львівський проект «Митці-воїнам», благодійний арт-проект «Від серця до серця», поставили за мету підняти настрій пацієнтам та зібрати кошти для лікування.

У військово-лікувальній установі реабілітацію проходять понад 80 учасників АТО, перед якими виступили відомі гурти і виконавці От Vinta, Аромотерапія, Farinhate, Андрій Запеклий і Алексей Завален.
- Люди до нас приходять з допомогою, концертом, чи просто провідати, і це дуже важливо для нас, - розповідає пацієнт, молодший сержант Олександр Борисовець. – Ми дещо відволікаємося від думок про пережите у зоні бойових дій, відчуваємо підтримку людей, переконуємося вчергове, що наша жертва – не марна. Ми робимо праведну справу – захищаємо свою землю від засилля бойовиків і терористів.

Російське ТБ показало полонених рівнян з «Горині» [+Відео]

Крім музикантів, волонтерів і доброчинців поранених пацієнтів військово-лікувальної установи відвідують маленькі рівненські митці. Вони дарують свої роботи військовим та щиро дякують за захист Вітчизни. Дитячі картини висять у відділеннях та палатах, де лікуються учасники антитерористичної операції.

- Напевно, інтуїтивно небайдужі люди самі відчувають чого потребують наші герої, - зазначив полковник медичної служби Олексій Кльонов. – Вони вже на стадії виздоровлення і моральна та психологічна підтримки підсилюють лікування. А ще, після усього пережитого хлопці щиро заслуговують на шану та подяку від жителів Рівненщини за те, що не побоялися, за те, що стали на захист України, за те, що вижили!





Фото зі сторінки Олександра Гайна у фейсбук





На правах реклами