Ми у Facebook
26.08.2014, 14:09

У Бресті перевернувся мікроавтобус з шістьома пасажирами, які поверталися на Рівненщину

ДТП сталася під час дощу на заокругленій ділянці дороги. Важко травмований 58-річний чоловік з переламаним хребтом доправлений у найближчу лікарню.

У неділю, 24 серпня, приблизно о 12:05 у місті Брест (Республіка Білорусь) на 25 км автошляху "Івацевичі-Пінськ-Столін" сталася аварія з українським мікроавтобусом, в якому з Росії на батьківщину поверталось шестеро людей. Про це повідомив офіційний сайт Державної автоінспекції Бреста і Брестської області.

За кермом "Мерседеса-312" перебував 26-річний водій з Рівненської області. Мікроавтобус рухався у напрямку міста Пінськ. Йшов дощ. На заокругленій ділянці дороги праворуч молодий водій не врахував складні метеорологічні умови і стан проїжджої частини дороги, в результаті чого не впорався з керуванням, і бус з'їхав у правий кювет.

Внаслідок ДТП важко травмований пасажир, 1956 року народження, котрий з діагнозом: компресійний перелом 11-го грудного хребця, забої голови госпіталізований в Івацевичську ЦРБ. Проводиться перевірка.

Раніше, 13 серпня, у реанімації березнівської лікарні Брестського району Білорусі помер 40-річний водій з Рівненщини, який 7 серпня на "Опелі" врізався в російську фуру.





На правах реклами