Ми у Facebook
26.08.2014, 16:20

Чоловік жорстоко розчленував тіло та пішов збирати гриби

Господар будинку 66-річний Петро наніс три удари своєму гостю 28-річному Володимиру обухом сокири. Чоловік зрозумів, що фізично не в змозі нікуди занести тіло загиблого. Тому вирішив позбутися його по частинах. Пенсіонер відрубав ноги, проте згодом залишив тіло і наступного дня пішов збирати гриби.
Вранці 25 серпня 44-річна Руслана, мешканка дачного масиву «Західний», що в селі Нова Українка Рівненського району, зайшла до сусіда Петра, аби попросити допомоги по господарству. Зайшовши в одну із кімнат, побачила жахливу картину та одразу повідомила до міліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівником обласного управління міліції Миколою Щируком.

Оглядаючи місце злочину, правоохоронці встановили, що у чоловіка відчленовані нижні кінцівки у колінних суглобах та переламані кістки черепа. Також міліціонери виявили сліди від спроб розчленувати й інші частини тіла, про що свідчили різані та рубані рани в ділянці поясниці, живота, шиї та тулуба.



На Березнівщині жінка зарізала ревнивого чоловіка

Вже за кілька годин завдяки злагодженій співпраці місцевого населення та співробітників Рівненського райвідділу особу зловмисника було встановлено та розшукано. Ним виявився господар помешкання 66-річний Петро. Чоловік опору правоохоронцям не чинив та в усьому зізнався.

Зловмисник розповів міліціонерам, що Володимир вже близько двох місяців проживав у однієї із місцевих мешканок дачного масиву та заробляв собі на життя тимчасовими заробітками. Останніх кілька днів молодик жив у Петра, де вони постійно розпивали алкогольні напої. Того злощасного дня Володимир прийшов опівночі знову з оковитою. Разом повечеряли. Коли горілка закінчилась, Петро ліг відпочивати, а молодому чоловікові ще хотілося веселитися. Почалася сварка, під час якої пенсіонер і вдарив Володимира по голові. Після цього, з метою приховування злочину, вирішив позбутися тіла, та не встиг.

Чоловік вкрав 40 грн і за це сів на три роки

Тіло чоловіка направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи. З місця події правоохоронці вилучили речові докази.
- Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), - повідомив заступник начальника – начальник кримінальної міліції УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош. - Наразі зловмисника затримано, йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За участю підозрюваного працівники райвідділу провели слідчий експеримент, під час якого чоловік показав місце, де сховав від членовані частини нижніх кінцівок.
Відомо, що у обох чоловіків є родина: у Петра дружина та діти, які проживають окремо, Володимир – розлучений, проживав з сім’єю.





На правах реклами