Ми у Facebook
27.08.2014, 11:14

Ще дві дошкільні групи відкриті на Рівненщині

26 серпня відкрились ще дві дошкільні групи з короткотривалим перебуванням у двох селах Дубнського району.

Дошкільні навчальні заклади було відкрито при сільських школах в селах Заруддя та Листвин за грантові кошти міжнародного донора в рамках проекту «Створення системи альтернативних форм дошкільної освіти в сільських громадах».

Чиновники, які прїхали привітати з відкриттям садочків привезли з собою іграшки та розвиваючі ігри, які допоможуть садочкам підготувати дітей до школи. Діти розказали віршики, а батьки висловили подяку всім, хто вклав свої зусилля у відкриття дошкільних закладів.



Рівненські чиновники хочуть лишити дітей без бібліотеки?


Створення цих дитячих садочків відбулось завдяки перемозі підготованого Дубенською районною радою проекту в конкурсі «Створення системи альтернативних форм дошкільної освіти в сільських громадах» в рамках Програми транскордонної співпраці: Польща-Білорусь, Україна 2007-2013. За кошти міжнародного донора зроблено ремонти в приміщеннях, де займаються дітки, закуплено нові меблі, іграшки та канцелярські товари. Вже зараз в дошкільних закладах Заруддя та Листвина виховуються по 16 діток. В рамках проекту вже відкрито дитячі садочки також в Птичі та Здовбиці, на черзі відкриття дошкільних закладів в Новій Носовиці та в Онишківцях.



Рівне: поблизу пивзаводу з’явиться дитячий майданчик

Дубенський район активно взяв курс на відкриття дошкільних закладів освіти. Так, в цьому році вже відкрито дитячий садочок в Дитиничах, створюються навчально-виховні комплекси в Костянці, Тростянці, Жорнові та Підлужжі. Триває ремонт в Іванівському дитячому садочку, який розпочне свою роботу в першій половині осені. Дубенський район перевищує середній показник області за кількістю дошкільних навчальних закладів, ця позитивна тенденція зростає.





На правах реклами