Ми у Facebook
28.08.2014, 17:23

Завтра, 29 серпня, відкриють дитячий майданчик на Пагорбі Слави

Завтра, у п’ятницю, 29 серпня, о 15:00 годині відбудеться відкриття дитячого майданчика на Пагорбі Слави.
За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, цей проект повністю профінансував один із банків. Ціна питання - 60 тисяч гривень. Дитяче містечко виросло на Пагорбі Слави неподалік головної алеї і за метрів 50 від дороги.



Рівне: поблизу пивзаводу з’явиться дитячий майданчик

Усі елементи майданчика для Пагорбу Слави привезли з Луцька.
За словами заступника начальника УЖКГ Рівного Олени Москальчук, туди входять два великих ігрових комплекси: один для маленьких діток і один для старших - 4 гойдалки, пісочниця, ігрове авто та 4 лавочки. Усе було зроблено на совість, кожен елемент укріпляли в бетоні, щоб не було нещасних випадків.

Для дитячого містечка тут відвели приблизно 100 квадратних метрів землі. Для розчищення території довелося розпрощатися зі старими деревами, здорові не зачіпали.



Донедавна на цьому місці гралися мами з дітками просто на простирадлах. Ідею міської влади місцеві жителі схвалюють одноголосно, особливо ті, у кого в дворі із дитиною погратись просто ніде.



Будівництво на пагорбі Слави заборонили до 2016 року

- Раніше нам доводилося іти в інший двір, гуляти там, але не завжди добре на це дивилися сусіди з того двору. Доводилося виходити з ковдрою, іграшками і самотужки тут гратись. Ідея майданчика класна, - каже молода мама Світлана.

Завтра, у п’ятницю, 29 серпня, о 15:00 годині відбудеться відкриття дитячого майданчика на Пагорбі Слави.





На правах реклами