Ми у Facebook
29.08.2014, 10:56

Рівненська обласна бібліотека стала найсучаснішою із 18 тисяч бібліотек по всій Україні

А подарунком для Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки став «лайтбокс», який буде яскраво зустрічати відвідувачів будівлі на першому поверсі.
У четвер, 28 серпня, переможний «Лайтбокс» з’явився у бібліотеці, де й відбулася його презинтація. Нам є чим гордитися, адже саме обласна бібліотека Рівного стала найкращою з поміж інших 18 тисяч бібліотек країни.

Нагадаємо, у липні 2014 року представники 18 000 бібліотек зібралися на НСК «Олімпійський» у Києві, де відбувався Національний Ярмарок бібліотечних інновацій, котрий був організований міжнародною програмою «Бібліоміст». До речі, програма працювала в Україні востаннє. До цього вона діяла потягом п’яти останніх років.

Рівненська обласна бібліотека - найсучасніша в Україні


- Кандидати, які брали участь у програмі, повинні були брати участь у професійних конкурсах, залучати кошти за допомогою грантових програм, тісно працювати з бізнесом, владними структурами та громадськістю. Надзвичайно приємно, що саме наш заклад став найкращим по усім цим критеріям. Відтепер «лайтбокс» із неоновою підсвіткою буде постійно освітлювати перший поверх бібліотеки, - наголосила директор Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки Валентина Ярощук.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ