Ми у Facebook
30.08.2014, 22:13

Боєць АТО з Рівненщини Сергій Пандрак розповів, як отримав каліцтво в бою

Активісту рівненського "Правого сектору" Сергію Пандраку збирають кошти на лікування. Чоловіку ампутували ногу, він перебуває у київській лікарні, де розповів про обставини свого каліцтва.
Нагадаємо, що 13 серпня під мінометний обстріл поблизу Щастя Луганської області потрапила група УНСОвців, серед яких були і рівняни. Тоді стало відомо, що у лікарні перебуває Сергій Пандрак. Чоловіку ампутували ногу.

Представники рівненського "Правого сектору" на своїй офіційній сторінці у фейсбук розповіли усі обставини каліцтва Сергія, які він розповів.

Допоможіть рівнянину Сергію Пандраку, якому ампутували ногу під час АТО


"Сергій Пандрак знаходиться у Києві, у військовому госпіталі. Його стан важкий. Він отримав поранення при мінометному обстрілі, виконуючи завдання по перекриттю перехрестя Хрящова, через яке відбувались поставки для сепаратистів з ворожої російської території . Завдання підрозділу УНСО, яким керував Сергій Пандрак, стосувалось конвою цінного медичного вантажу – реанімобіль, медпрепарати, апаратура – все це зібрали для польового військового госпіталю у Луганську Рівненська обласна лікарня, обласна санавіація, Рівненська швидка допомога. Вантаж був доставлений і переданий керівнику АТО по Луганській області генерал-майору Ігорю Олександровичу. Після того бійці УНСО оформились добровольцями у штабі «Айдару» і прибули на базу у м. Щастя. Відділення зразу пішло у бій, який точився біля с. Мала Вергунка. Бій тривав три доби.

Про бій, коли його поранили, він розповідає, що спочатку ворожі снайпери стріляли з будинків, потім з’явився безпілотник, якого нашим не було чим збити – не було зеніток. Тоді з російської території стали бити «Гради», підключились міномети. Зараз немає зв’язку з ротою Сергія, вони в бою, підбили два танки, відбивають атаки сепаратистів разом з десантниками. Також Сергій Пандрак розповів про своїх друзів, яких зустрів на війні – це Київський унсовець Максим (Тор), який в першому бою отримав поранення, це Ігор (Сороковий) з Луцька – вбитий під Вергункою, це Сашко з Луцька, який також отримав поранення. Ми на зв’язку з Сергієм Пандраком, який проявляє велику витримку і силу духу
. Бажаємо швидкого одужання йому і всім нашим побратимам."

БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ ДЛЯ БЛАГОДІЙНИХ ВНЕСКІВ НА ЛІКУВАННЯ ПАНДРАКА СЕРГІЯ БОГДАНОВИЧА

Отримувач: Приватбанк
Найменування банку: Приватбанк
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
Код ЄДРПОУ: 14360570

Призначення платежу:

В призначенні платежу слід вказати:
Кому (Пандрак Сергій Богдановичу ідентифікаційний номер 2266913052)
для поповнення на картку 5168 7420 1545 3271





На правах реклами