Ми у Facebook
30.08.2014, 22:16

ВІДЕО: Пожежа в Рівному: евакуйовано 6 людей і 4 кошенят [+Відео]

Вогонь спалахнув у п'ятиповерхівці на Ювілейному.
29 серпня о 17.50 до Служби порятунку за телефоном "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 5-поверсі п'ятиповерхівки, що в обласному центрі по вул.Корольова, 2. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Чоловік жорстоко розчленував тіло та пішов збирати гриби

Рятувальники оперативно евакуювали мешканців 4-го та 5-го поверхів - загалом шістьох осіб. Тим часом друге відділення вогнеборців швидко ліквідувало пожежу. Рятувальникам вдалося не допустити поширення полум’я на сусідні квартири.

Допоможіть знайти зниклого рівнянина

Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили в одній із задимлених кімнат чотирьох кошенят, які не могли самостійно вибратися із димової пастки. Рятувальники швидко та обережно винесли переляканих тваринок на свіже повітря.

Рівненщина: 3-річний хлопчик проковтнув ртуть з градусника [+ПОРАДИ]

Внаслідок пожежі вогонь знищив електрочайник, речі домашнього вжитку; пошкодив кухонні меблі, вікно, газову плиту; закоптив стіни та стелю в кухні двокімнатної квартири. Ніхто з людей не постраждав, повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області. За даними прес-служби, загалом з початку серпня на Рівненщині сталося 125 пожеж, з початку року - 815.






На правах реклами