Ми у Facebook
03.09.2014, 11:56

"Ріверсайд": якісне житло у Рівному за доступною ціною існує

Вже кілька років Україною шириться проект "Набережний квартал", що пропонує якісне сучасне житло за доступною ціною. Такий житловий комплекс є і у Рівному - на розі вулиць Чорновола і Бандери. Але забудовник не зупиняється на досягнутому і продовжує далі будувати в Рівному якісне та доступне за ціною житло.
Багато хто звик, що житлова новобудова у нашому місті - це довго і дорого. Житлово-будівельний кооператив "Набережний квартал" менше ніж за рік довів рівнянам, що якісне житло за доступними цінами - це реальність, яка постає просто на наших очах.

На занедбаній території в центрі міста постав красень-будинок: дві секції 11-поверхівки, спорудженої та облаштованої за найсучаснішими технологіями, вже здані, спорудження третьої - завершується. У першій секції вже підключено воду та газ, і щасливі власники квартир потроху обживають свій новий будинок.

"Набережний квартал" буквально перевернув уявлення рівнян про житлове будівництво: так швидко і за такою доступною ціною новобудови в Рівному ще не зводили. Недарма "Набережний квартал" назвали справжньою будівельною сенсацією Рівного.

Оскільки зведення новобудови на розі Чорновола-Бандери вже підходить до кінця, забудовник розпочав новий проект — "Ріверсайд". Це житловий комплекс по вулиці Кіквідзе, на набережній річки Устя, на місці занедбаних будівель старого хлібозаводу.

Розбудова Рівного: чому заважають відновлювати набережну Усті

Riverside, у перекладі з англійської, – це набережна. “Ріверсайд” по-рівненськи – це інноваційний проект для нашого міста: чи не вперше в самому центрі Рівного будується не просто будинок, а повноцінний житловий комплекс з власною інфраструктурою. Тут є все необхідне для затишного життя.

Отже, подібно до того, як "Набережний квартал" рік тому "поставив на вуха" ринок житлового будівництва Рівного, так і "Ріверсайд" став для міста першим, унікальним проектом такого роду.

Судіть самі. Квартал, що стане окрасою центру Рівного, розташований на березі річки Устя з облагородженою прибережною зоною. Для відпочинку вас та ваших сусідів по будинку тут будуть облаштовані спеціальні місця. Вийшов на двір — і відразу відчув себе ніби за містом. Хоча насправді в 5 хвилинах — готель “Мир”, поряд — залізничний вокзал, загальноосвітня школа і дитсадок, кафе і ресторани, банки і супермаркети...

"Ріверсайд" – це п'ять секцій затишку, спокою і тиші для тих, хто цінує комфорт і екологічність. Ваш майбутній будинок споруджується виключно з надійних матеріалів з суворим дотриманням будівельних норм. Фасад виконується з облицювальної цегли. Краси і вишуканості новобудові додадуть панорамні вікна. А огороджена територія з обмеженим режимом доступу стане запорукою спокою та безпеки і для вас, і для ваших сусідів.
Вдале місце розташування, практичне планування, відмінне наповнення квартир, охайний та довговічний зовнішній вигляд будинку, власна інфраструктура, якісне облаштування під'їзду, і все це за доступною ціною - таким є комплекс унікальних переваг житлового комплексу "Ріверсайд".

Однак не все так просто — в місті є недоброзичливці, яким не вигідно, щоб житло продавалось рівнянам за такою низькою ціною. Вони готові прикласти максимум зусиль, аби завадити новому будівництву.

"Набережний квартал": кому і навіщо вигідно "мочити" будівельну сенсацію Рівного?

Чому так? Уся справа в старих корупційних схемах, які є характерними для будівельного ринку. Історично в Рівному склалося так, що декілька компаній-монополістів, старожилів цього ринку, домовились між собою тримати завищену вартість квадратного метра житла. Надприбутки - гарантовані, але для цього потрібно не допускати на будівельні майданчики Рівного "чужаків". Тобто тих, хто здатний запропонувати і вже реально пропонує рівнянам якісну альтернативу ціновому свавіллю будівельних магнатів. Для цього можна спочатку "по-хорошому" попросити конкурентів піти з ринку і не заважати. А якщо не послухаються - пустити в хід пікетувальників, "громадських активістів", "незалежних експертів", "непідкупних журналістів" та інших проплачених "бійців".

Разом з тим, у новій державі - нові правила, і така недобросовісна конкуренція не може бути успішною більш-менш тривалий час. Таємне стає явним, шила в мішку не сховаєш. Якщо українці проголосували на недавніх виборах за те, щоб "жити по-новому" - то явно не за те, щоб їх і далі дурили ті, хто звик на них наживатися. Нова держава - це нові стандарти роботи на ринку, основою яких є, зокрема, чесна добросовісна конкуренція.

Саме нові стандарти поєднання якості й ціни і прагне утвердити у Рівному житлово-будівельний кооператив "Набережний квартал". За цих забудовників говорять не виступи в телеефірах і в інтернеті чи заклики на білбордах, а реальні справи - зведений менше, ніж за рік красень-будинок на Чорновола. А реальні справи завжди викликають таку саму реальну довіру людей.

«Ранкова кава»: «Набережний квартал» єднає Україну

І новим підтвердженням реальності утвердження в Рівному таких стандартів, новим словом у житловому будівництві Рівного вже зовсім скоро стане "Ріверсайд" на Кіквідзе, 66.





На правах реклами