Ми у Facebook
02.09.2014, 10:22

На Рівненщині чоловік розгулював вулицями з набоями в кишені

45-річний мешканець Здолбунова розгулював містом з патронами в кишені.
Співробітники міліції під час проведення оперативно-пошукових заходів на одній із вулиць м. Здолбунова зупинили чоловіка, який поводився підозріло – помітно нервував. Під час поверхневого огляду у кишені його светра міліціонери, виявили та вилучили 35 патронів калібру 5,45 міліметра.

Зловмисником виявився 45-річний мешканець м. Здолбунова.

Вилучені патрони направлено до НДЕКЦ при УМВС в Рівненській області для проведення експертизи.

Два автомобілі з порушенням митних правил затримали працівники ДАІ Рівненщини


- За даним фактом співробітники Здолбунівського РВ УМВС відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження із боєприпасами). На даний час триває досудове розслідування, – зазначає начальник Здолбунівського районного відділу міліції майор міліції Олександр Панасюк. – Тепер зловмиснику загрожує ув’язнення.


Працівники міліції щодня звертаються до громадян за допомогою ЗМІ, аби нагадати, що незаконне носіння, виготовлення, зберігання чи збут боєприпасів, вибухових матеріалів та вогнепальної зброї, є кримінальним правопорушенням та, згідно ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України, карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.


Також правоохоронці нагадують, що особи, які добровільно здадуть боєприпаси, вибухові матеріали або зброю органам влади, звільняються від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 Кримінального кодексу України.





На правах реклами