Ми у Facebook
02.09.2014, 11:21

Учні Рівненської школи "Центр Надії" навчатимуться в оновленій будівлі [+Відео]

До цього навчального року адміністрація школи разом із міською владою підготували для учнів подарунок.
У новий навчальний рік - в оновлену школу. День знань на подвір’ї ЗОШ "Центр Надії" відзначили святковою лінійкою. Проте, цей нелегкий для нашої країни рік вніс корективи у програму святкування. Разом із традиційними урочистостями школярі хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв "Небесної сотні" та бійців, котрі не повернулися із зони АТО, а також випустили в небо безліч синьо-жовтих повітряних кульок. До цього навчального року адміністрація школи разом із міською владою підготували для учнів подарунок.

У Рівному відкриють новий садочок та додаткову групу

Після літніх канікул знову зібралися разом на подвір’ї рідної школи. Вихованці ЗОШ "Центр Надії" під час урочистої лінійки з нетерпінням чекали, коли переступлять поріг закладу. Адже цьогоріч вони вже будуть навчатися в реконструйованій школі.



Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Ми зробили другу частину школи, на яку витрачено 1 мільйон гривень. У такий час безгрошів’я - це багато. Більше того, реконструкція школи дозволила нам вивільнити приміщення на Остафова і завтра відкриваємо там дитячий садок. Це також не дешево.

За словами директора школи, раніше, аби звільнити приміщення під дитячий садочок на вулиці Остафова, сюди довелось переселити старшу школу і тіснитися усім разом. Тепер, завдяки реконструкції, у закладі стало набагато більше кабінетів та просторих коридорів і приміщень.

ТОП-10 шкіл Рівного [ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ]

Олена Шенкнехт, директор ЗОШ I-III ступенів "Центр Надії":

- Дуже важкий був минулий рік тому, що ми переїхали з приміщення на Остафова, залишивши його садочку. Ми всі містилися в одному приміщенні і старша, і середня, і початкова школи. Я вдячна батькам за їх терпіння. І от врешті міський проект по реконструкції завершений. Колишнє приміщення вечірньої школи капітально перетерпіло ремонт. Цьогоріч ми її відкрили. Тут є кабінети історії, української мови, фізики, хімії, біології, кабінети школяра, психологічної служби. Школа сьогодні вже на 100% готова до повноцінної роботи.

Цьогоріч на Рівненщині навчатимуться на 2 тисячі дітей більше

Загалом в оновленій школі "Центр Надії" з 1 вересня сядуть за парти 255 школярів, 29 з яких першокласники, що є рекордною кількістю для цього закладу.





На правах реклами