Ми у Facebook
02.09.2014, 14:03

У виправних закладах області пройшло свято Першого дзвоника [ФОТО]

Святом Першого дзвоника розпочався новий навчальний рік для вихованців Дубенської виховної колонії та засуджених Городищенської виправної колонії №96.
Святом Першого дзвоника розпочався новий навчальний рік для вихованців Дубенської виховної колонії. Адміністрація установи разом з педагогічним колективом доклали максимум зусиль до підготовки шкільного процесу. Зокрема, було проведено косметичні ремонти класних приміщень, фарбування меблів.

Після лінійки учні та вчителі попрямували до навчальних класів, де відбувся перший у цьому році урок.



Що саме рівняни запитували у "Яндекса" про Перше вересня?


«День знань в колонії майже нічим не відрізняється від першовересневої лінійки у звичайній школі: гімн України та урочисте внесення державного прапору, вітання педагогів та слова вдячності за нелегку працю з боку учнів. Цьогоріч до школи підуть 56 учнів, яких навчатимуть 10 педагогів», - коментує начальник управління Олександр Адамець.



Також свято першого дзвоника відбулося і в стінах Городищенської виправної колонії управління ДПтС України в Рівненській області (№96), де було проведено урочистий захід за участю керівництва колонії, педагогічного колективу школи та навчального центру, священика і запрошених гостей.



В стінах колонії це особливе свято. Святкову лінійку було організовано двічи, адже установа має чималий штат педагогів які працюють як у вечірніх класах Городищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів так і в навчальному центрі.



Учні Рівненської школи "Центр Надії" навчатимуться в оновленій будівлі

Настоятель Свято-Дмитрієвського храму в селі Городище о.Іван провів водосвятний молебінь та звершив молитву, попросивши Божого благословіння на навчальний рік.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ