Ми у Facebook
03.09.2014, 07:31

До уваги рівнян! В Україні вранці та ввечері відключатимуть світло

Щодня з 9:00 до 11:00 і 20:00-22:00 в Україні відключатимуть світло.
Міністерство енергетики та вугільної промисловості погодило застосування з 29 серпня графіків аварійних відключень електроенергії щодо побутових споживачів (населення), в той же час промислових споживачів аварійні відключення не торкнуться.

Згідно з повідомленням прес-служби міністерства, відключення будуть здійснюватися відповідно до "Інструкції про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електроспоживання", затвердженої наказом Міненерговугілля №142 від 12 лютого 2014 року.

Точки та паролі WI-FI у Рівному

Раніше про можливість тимчасового припинення електропостачання у зв'язку з дефіцитом потужностей в об'єднаній енергосистемі (ОЕС) України повідомила енергопостачальна компанія ПАТ "Прикарпаттяобленерго" (Івано-Франківськ).

Згідно з інформацією, відключення відбуватимуться за узгодженими з обладміністрацією графіками під час ранкових і вечірніх пікових навантажень - 9:00-11:00 і 20:00-22:00. Відключення окремих груп споживачів триватиме не більше двох годин, а графіки будуть введені в дію упродовж 10-15 хвилин після розпорядження головного диспетчера ОЕС України.

Що робити біженцям зі сходу, якщо втратили свій паспорт

Рішення вдатися до таких методів обумовлено розбалансуванням між виробництвом і споживанням електроенергії через дефіцит палива і гідроресурсів. Для кожного регіону встановлені конкретні ліміти потужності і в разі, якщо область перевищить споживання електроенергії, в дію вводяться графіки аварійних відключень.





На правах реклами