Ми у Facebook
07.09.2014, 09:42

Рівненщина: молодик задушив, а потім підпалив рідного дядька

На Рівненщині міліціонери встановили особу зловмисника, який задушив, а потім підпалив рідного дядька.
На околиці села Жаврів, що на Гощанщині, поблизу кладовища місцевий тракторист виявив тіло 36-річного Василя, мешканця цьогож села зі слідами термічних опіків. Про «жахливу знахідку» чоловік відразу ж повідомив сільському голові, а той у міліцію.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Гощанського РВ та співробітники карного розшуку з УМВС. Саме завдяки чітко злагодженій співпраці в проведенні оперативно-розшукових заходів співробітників карного розшуку райвідділу та колег з Управління, міліціонери впродовж доби встановили особу зловмисника, який позбавив життя односельчанина. Ним виявився племінник вбитого 21-річний Сергій, житель села Жаврів Гощанського району.

Рівненщина: дубровицькі правоохоронці оперативно розкрили крадіжку з магазину

Згідно лікарського свідоцтва про смерть – Василь загинув в наслідок механічної асфіксії від удушення руками.

Правоохоронці встановили, що напередодні чоловіки разом випивали. Захмелівши, посварилися. Потім Сергій образився на свого дядька і, стоячи позаду нього, закинув праву руку йому на шию та став її стискати, доки не задушив чоловіка. Переляканий від того, що накоїв Сергій стягнув тіло до канави та, з метою приховування слідів злочину, забрав мобільний телефон потерпілого і підпалив одяг Василя.

Місцеві мешканці знали, що Василь якщо і міг випивати, то тільки зі своїм племінником. Тому коли правоохоронці при поверхневому огляді Сергія виявили мобільний телефон загиблого, одразу все зрозуміли. Сергій опиратися не став та у всьому зізнався.

– Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та розпочато розслідування, - зазначає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Анатолій Цідилко. – Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.



На Рівненщині брат зарізав брата, а потім убив себе [ФОТО]



З вчинений злочин молодику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Слідчі зясували, що загиблий був неодружений, проживав з батьками та братом в одному будинку. Зловмисник, зі слів односельчан, характеризується з негативної сторони





На правах реклами