Ми у Facebook
03.09.2014, 14:24

РНБО заявляє, що сили АТО перегрупувалися і перейшли до активної оборони. До Маріуполя йде підкріплення

На сьогоднішній день найбільш складна ситуація залишається на південному заході Донецької області.
Сили АТО провели перегрупування, закріпившись на нових рубежах і перейшли до активної оборони. Сили противника концентруються в обласних центрах, не залишаючи спроб захопити Донецький аеропорт. Частини Збройних сил РФ перебуває на прикордонних районах і в окупованому Криму.

В РНБО повідомили, що всього протягом доби сили АТО вступали в вогневої контакт з терористами в районі н.п. Верхньоторецьке, Луганське, Мар'їнка, Широкино Донецької області, а також неподалік Червоного Яру, Комунарське, Макарове, Вергунських Роз'їзд, Весела Гори, Станиці Луганській, Перемоги Луганській області.

На які пільги можуть розраховувати родичі загиблих під час АТО військовослужбовців


Щодо Маріуполя. Інженерними частинами ведеться облаштування фортифікаційних укріплень. Проводиться мобілізація жителів Маріуполя до підрозділів територіальної оборони

Міністерство оборони України здійснює комплекс заходів, спрямованих на оборону Маріуполя. Координувати дії всіх державних органів, як військових, так і цивільних, спрямований вищий офіцер Збройних сил України. В район Маріуполя передислоковані додаткові підрозділи ЗСУ. Інженерними частинами ведеться облаштування фортифікаційних укріплень. Доставлені значні обсяги зброї та озброєння.

Якщо прийшла повістка про мобілізацію: що необхідно взяти з собою [СПИСОК РЕЧЕЙ]

Враховуючи можливу висадку російського морського десанту, приймається ряд заходів з організації берегової оборони.

За інформацією news.liga.net





На правах реклами