Ми у Facebook
04.09.2014, 17:05

Інформація для громадян, які приїхали з АР Крим, міста Севастополь, Донецької та Луганської областей

Для вирішення питань, пов'язаних з тимчасовим перебуванням в інших регіонах, громадяни Автономної Республіки Крим, міста Севастополь, Донецької та Луганської областей можуть звернутися за телефоном Урядової гарячої лінії (БЕЗКОШТОВНО): 0 800 507 309.
Детальніше з інформацією щодо тимчасового перебування та поселення в інших регіонах, вирішення соціальних питань, організації навчання, працевлаштування, контактних даних органів соціального захисту і облдержадміністрацій тощо громадяни, які приїхали з АР Крим, міста Севастополь, Донецької та Луганської області можуть ознайомитися ТУТ.

Де у Рівному збирають теплі речі для військових

Детальніше щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції можна дізнатися ТУТ.

Рівненський військовий з зони АТО передав подяку тим, хто підтримує армію

Окрім цього, Державна міграційна служба України та Державне підприємство «Документ» започаткували пілотний проект щодо сприяння вирішенню проблем людей, які були вимушені покинути свої домівки у АР Крим та м. Севастополь, Донецькій та Луганській областях. Задля забезпечення дотримання прав людини у Центрах обслуговування громадян «Паспортний сервіс» відкрито спеціалізовані кімнати (місця) допомоги вимушеним переселенцям з паспортних та реєстраційних питань. Детальніше можна дізнатися ТУТ та за телефоном гарячої лінії ДМС (044) 278-50-30 або (044) 278-34-02.

Нагадаємо, що з 3 квітня 2014 року у Міністерстві юстиції України відкрито пряму телефонну гарячу лінію - 486-71-56 – для надання правової допомоги жителям Автономної Республіки Крим.

Про це повідомили на сайті Урядового порталу.





На правах реклами