Ми у Facebook
04.09.2014, 17:56

У Мінську можуть підписати мирний план для Донбасу

Під час засідання тристоронньої контактної групи у п'ятницю у Мінську заплановане підписання документа, яким передбачено етапи запровадження мирного плану України.
Про це повідомив Президент України Петро Порошенко журналістам після п'ятисторонньої зустрічі з лідерами США, Британії, Франції, Німеччини та Італії, повідомляє прес-служба Президента України.

"За попередньою інформацією, завтра о 14:00 має відбутися засідання тристоронньої контактної групи. Заплановане підписання документа, яким передбачено етапність запровадження мирного плану України", - йдеться у повідомленні.

Президент наголосив, що надзвичайно важливим є те, що ключовим елементом цього плану є припинення вогню.

Третя хвиля мобілізації триватиме до 9 вересня

"Якщо зустріч відбудеться і це (підписання плану) буде підтверджено, ми сподіваємося, що імплементація мирного плану буде започаткована завтра", - наголосив Порошенко.

Він також підкреслив, що Україна ніколи не хотіла війни, втомилася від війни і буде робити все можливе, щоб на її землю прийшов мир.
"Перший крок до миру - це припинення вогню, це рішучі дії, які сприятимуть роззброєнню, загальнонаціональному діалогу, прийняттю відповідних законодавчих актів, які принесуть довготривалу стабільність в окремі райони Донецької та Луганської областей", - сказав Президент.

За матеріалами www.ukrinform.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ