Ми у Facebook
05.09.2014, 11:30

Заступник голови Демидівської РДА добровольцем пішов у зону АТО

Олександр Скоморох, заступник голови Демидівської РДА, вже декілька тижнів перебуває на сході України. Заступник голови Демидівської райдержадміністрації у зону АТО пішов добровольцем.

В райдержадміністрації розповіли, що повістку 50-річний Олександр Скоморох вирішив не чекати, а сам пішов у військкомат. Держслужбовець переконаний, що його досвід потрібний на Сході, адже служив у Монголії танкістом. А ще чоловік хоче, аби туди забирали менше молодих людей.

У Рівному поховають ще одного загиблого героя у зоні АТО

Голова РДА Сергій Радченко зізнається, що без заступника працювати нелегко, бо серед питань, що курував Олександр Скоморох, - такі галузі як житлово-комунальне господарство, промисловість та енергетика. Разом з тим, очільник району розуміє і підтримує вольове рішення свого заступника. «Споряджали Олександра, як і кожного військового, усім районом, - розповів голова РДА Сергій Радченко. – Купили йому хороший бронежилет, військову форму, дали гроші на каску».

Третя хвиля мобілізації триватиме до 9 вересня

Олександр Скоморох і надалі залишається заступником голови РДА, зазначили в адміністрації, йому нараховується заробітна плата. На час відсутності, його функції виконуватиме перший заступник.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА





На правах реклами