Ми у Facebook
06.09.2014, 09:13

Терористи не дотрималися умов перемир'я

Російсько-терористичні війська не дотримуються умов перемир'я згідно протоколу, підписаного вчора в Мінську між представниками України, "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ. Тривають напади і обстріли позицій і блок-постів українських військ на території Донбасу з боку російських військ і терористів.
Про це у своєму Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук, передає УНН.

"Зокрема, вчора після 18.00 і до теперішнього моменту противник здійснив кілька спроб атакувати позиції українських військ на території аеропорту в Донецьку. В ході штурмів противником використовувалися гранатомети і вогнемети", - йдеться у повідомленні.

У Мінську підписали протокол про припинення вогню в Донбасі

За його словами, також після 18.00 вчорашнього дня були скоєні обстріли позицій українських військ в районі н.п. Попасна, Красногорівка, Золоте, Новотроїцьке.

"Українські війська повністю дотримуються умов перемир'я, і відкривають тільки у відповідь вогонь при нападі на свої позиції. Вчора до 18.00, тобто до початку перемир'я, українськими військами був знищено 1 танк, 6 САУ, 2 БТР, 1 БМП, 7 артилерійських знарядь, 6 мінометів, а також жива сила противника (більша частина - в районі Маріуполя)", - написав Тимчук.

Як відомо, напередодні українська влада та керівництво "ЛНР" та "ДНР" погодилися на режим припинення вогню на сході України.





На правах реклами