Ми у Facebook
07.09.2014, 18:55

Рецепти щастя від рівненської радіоведучої Оксани Юрченко [+Фото]

Бути щасливою людиною – це не просто прагнення, бажання чи мрія. Це життєва необхідність для кожного. Відомі рівняни на сторінках нового випуску журналу ВІТАЄМО! відкривають власні секрети щастя! Тож для вас - рецепти щастя від Оксани ЮРЧЕНКО.
Оксана ЮРЧЕНКО, журналіст, ведуча програм на Радіо «Трек»

Щоб нам у цьому світі легше жилося, треба навчитися себе контролювати. Не переймайтесь дрібницями та головне – вмійте прощати. Гнів і образа відбирають життєві сили, з’їдають зсередини, передусім, нас самих.

На життя я дивлюся з гумором. Посміятись над собою – найважче, але інколи це єдиний спосіб достойно вийти з неприємної ситуації.





Розслабтеся! Наших людей за кордоном видно не через одяг чи манери. Ми занадто напружені. Думки про завтрашній день і рефлексії про вчорашній табунами проносяться в голові, не даючи розслабитись ні на хвилину. Рекомендую басейн і сауну. Вода взагалі дуже підвищує тонус і настрій, забираючи натомість погану енергію. А сауна дає приємне відчуття відпочинку і повного релаксу.

Дуже корисно інколи зупинитись. Особливо коли не знаєш, куди рухатись далі. Але не панікуйте. Життя саме дасть відповідь на усі запитання. Краще зупинитись, ніж рухатись в невідомому чи неправильному напрямку.





Завжди знайдеться хтось успішніший, кращий, талановитіший. До цього варто ставитися простіше. Адже наше життя від цього по суті не змінюється. Ви – це ви, а я – це я. Події, які трапляються в нашому житті, – нейтральні за своїм змістом, тільки ми самі надаємо їм забарвлення.

Читайте онлайн зимовий номер журналу ВІТАЄМО!

Інколи можна дозволити собі похандрити і поплакати. Але зовсім трішки! Не бійтеся бути собою! Будьте щирими і чесними насамперед з собою!

Коли людина весь час налаштовує себе тільки на позитив, на те що от-от з нею неминуче станеться щось прекрасне, вона втрачає шанс любити життя таким, як воно є. І людей такими, як вони є. Життя дуже різне. І люди теж. Усе міняється, і варто й собі змінюватися, підлаштовуватися. Навчіться радіти тому що є, дякувати за це. Це не означає, що у вас зажди буде хороший настрій, але поганий точно буде значно рідше!

Оксана ЮРЧЕНКО на подіумі модного проекту FASHION TIME
Оксана ЮРЧЕНКО на подіумі модного проекту FASHION TIME


У студії Радіо "Трек" Оксана ЮРЧЕНКО підспівує гурту "Ot Vinta"
У студії Радіо "Трек" Оксана ЮРЧЕНКО підспівує гурту "Ot Vinta"


Щоразу відкривайте для себе щось нове. Ставте нові цілі. В світі є так багато речей, які хочеться спробувати. Країн, в яких хочеться побувати. Книг і фільмів, які хочеться відкрити для себе. Людей, з якими варто поспілкуватись. Інколи треба просто піти на роботу іншою дорогою, встати на півгодини раніше і пройтися пішки! Це нічого не вартує в матеріальному сенсі, але цей день може принести нові відчуття, які не купиш за гроші.

Журнал ВІТАЄМО!,
№3 (13), 2013






На правах реклами