Ми у Facebook
07.09.2014, 11:04

У Рівному відкрили новий дитячий садочок [+Фото]

Посмішки на обличчях дітей та радість батьків, які вже тривалий час чекали на відкриття у їх мікрорайоні дитячого садочка можна було побачити на вулиці Остафова. Саме тут 2 вересня запрацював новий рівненський дитсадок.
Міський голова Рівного Володимир Хомко переконаний, що у такий важкий для країни час потрібно відкривати нові школи, дитячі садочки, щоб діти, які є нашим майбутнім, не відчували кризи, що існує.

Дошкільний навчальний заклад розрахований на 75 місць. У ньому сформують чотири групи, одна із яких ясельного віку та три дошкільного.

Для відкриття закладу із бюджету міста було виділено 2 256 000 гривень. Витратили їх на капітальний ремонт приміщень та фасаду будівлі, придбання кухонного та медичного обладнання, посуд , м’який та твердий інвентар, а також на комплекти штор на вікна.



У Рівному відкриють новий садочок та додаткову групу

Начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому Василь Харковець розповідає, що ще два місяці тому мало хто вірив те, що цей дитсадок запрацює з нового навчального року.

- У цьому приміщенні знаходилася початкова школа «Центр НадіЇ». Зараз вони мають своє приміщення. А оскільки у місті є нагальна потреба у дошкільних навчальних закладах, так як природній приріст пішов доверху, то садочок було відновлено.

Батьки теж не приховують свого задоволення і радіють ще після відкриття саме цього дитсадка їм не доведеться возити дітей на заняття в інші райони міста.








На правах реклами