Ми у Facebook
07.09.2014, 10:51

Після реанімації й десятків операцій нацгвардієць одружився і вперше побачив сина [+Відео]

Після півтора місяця у лікарні важкотравмований у зоні АТО офіцер Нацгвардіі за один день надолужив майже усе: і весілля, і знайомство із сином.
БТР підбили бойовики під Маринівкою на Донеччині. Едуард знепритомнів, а коли прийшов до тями, то у машині вибухали боєприпаси, йдеться у сюжеті ТСН. Аби врятуватись, навідник БТРа змушений був сам вибратись із охопленої полумʼ ям машини.

Офіцер пережив десятки операцій, ліву ногу довелось ампутувати, за праву лікарі ще борються. У нацгвардійця - численні травми від осколків.

Мільйонер з Києва воює в зоні АТО і продає свій Rolls-Royce на користь армії

Син вояка народився, коли Едуард лежав у реанімації. І уже місяць, як батько його не бачив. Із коханою навідник зустрічався в рідній Олександріі майже рік.

Попереду солдата ще чекає тривале лікуванням за кордоном, тому й вирішили побратися зараз. На весілля прийшла уся лікарня та зʼїхалися найрідніші. Волонтери святково прикрасили залу. Наречена Валентина ледве стримувала сльози, бо вона довго чекала, щоб познайомити її найрідніших - батька і сина.

Тетяна Чорновол зі зброєю в руках захищає Маріуполь

Разом, вірять молодята, здолати всі недуги буде легше. Місячний Костик, так назвав сина батько, теж побував на весіллі у лікарні. Хлопчику усю дорогу мама розповідала, що він іде до батька, героя України. Нагадаємо, раніше у Дніпропетровську одружився контужений боєць, якого кохана чекала півроку із зони АТО.






На правах реклами